Mexi-lasagne med kylling og grønt
...
Den her opskrift er i rigtig glade for på min instagram (@Sandras_Lykke), så
den skal naturligvis også deles her på bloggen, så forhåbentlig endnu flere kan få glæde af den
:-D
Da jeg var yngre, og boede hjemme hos mine forældre,
havde jeg min egen mad-dag. (Noget mine børn i øvrigt helt sikkert også skal have, når de bliver lidt større :-D).
Jeg kan huske at jeg en dag lavede en
mexi-lasagne til familien, med tortillasplader og kødsovs, og forleden fik jeg
pludselig lyst til at prøve at lave sådan en igen - men i min egen mere
næringsrige udgave.
Det er både egen erfaring og tilbagemelding fra skønne instagrammere, som allerede har forsøgt sig med lasagnen :-D
Hvis du vil prøve kommer opskriften her:
MEXI-LASAGNE MED KYLLING OG GRØNT
6-8
personer
_______________________
|
|
Det
skal du bruge:
5
mellemstore tortillas pandekager
400g
hakket kylling
2
løg (grofthakket)
2
fed hvidløg (grofthakket)
2
store peberfrugter (strimler)
½
bakke champignon (kvarte)
1
dåse kidneybønner (skylles i vand)
1
dåse majs
1
dåse flåede tomater
2
glas salsa sauce (medium styrke)
3
håndfulde rød cheddar (revet)
Salt
Peber
Evt.
basilikumsblade
|
Sådan
gør du:
Svits løg og hvidløg i olie.
Tilsæt hakket kylling og brun det sammen med salt
og peber.
Tilsæt champignon og lad dem svinde ind.
Hæld flåede tomater, kidneybønner, majs og 1 dåse
salsa ved,
og lad det boble ved mellem varme.
Tænd ovnen på 175’ varmluft,
og forbered en salat mens retten simrer
(I vores
salat brugte jeg: napolitana salatmix, tomat, avocado, agurk og rød cheddar
skåret i tern – det passede rigtig godt til)
Når salaten er færdig,
Tilsæt
peberfrugt til kødsovsen og lad den simre et par minutter
Nu
er lasagnen klar til at blive samlet.
Lasagnen samles i denne rækkefølge; kødsovs,
tortillas-pandekager, salsa, revet cheddar. Alt sammen i tynde lag.
Slut af med et tyndt lag kødsovs og top med ost.
Bag retten i ca. 20 minutter
Og så er der serveret!
|
Kommentarer
Send en kommentar