Kostplan - Yndlingsdag uge 12

Sojabønne-fettuccine = Jeg har fundet en ny "love of my life"!

Hvis du ikke har prøvet dette pasta-alternativ, som kan købes i supermarkederne, så synes jeg HELT KLART ( ! ) at du skulle springe ud i det!

Udover at smage helt fantastisk, så har de en næringsværdi der siger spar 2;
Pr 100g: 44 g protein, 4 g fedt og 20 g kulhydrat. I alt 324 kcal.

Det er da også derfor jeg vil dele en opskrift med netop dette lækre tilbehør i dag :)
 
Morgenmad:
Mængde (g)
Protein (g)
Fedt (g)
Kulhydrat (g)
Energi (kcal)
Cheasy 0,1 %
200
8,6
0,2
7,6
66,6
Havregryn
20
2,6
1,3
13,6
76,8
Cornflakes
20
1,4
0,2
16,6
73,4
Mandler
10
2,1
3,9
2,9
55,2
Total:
 
14,7
5,6
40,7
272
Mellemmåltid 1:
Mængde (g)
Protein (g)
Fedt (g)
Kulhydrat (g)
Energi (kcal)
Gulerod 
100
0,7
0,4
8,8
41,6
Vindruer
150
0,75
0,6
3
97
Total:
 
1,45
1
11,8
138,6
Frokost:
Mængde (g)
Protein (g)
Fedt (g)
Kulhydrat (g)
Energi (kcal)
Kogt æg
2 stk
14
12,6
1,4
175
Gulerod 
100
0,7
0,4
8,8
41,6
Rød peber
100
0,9
0,3
4,6
24,7
Agurk
75
0,5
0,1
1,6
9,1
Tunsalat (A38+løg)
100
22
1,1
3
105
Total:
 
38,1
14,5
19,4
355,4
Mellemmåltid 2:
Mængde (g)
Protein (g)
Fedt (g)
Kulhydrat (g)
Energi (kcal)
Knækbrød
35
1,4
0,3
8,9
43,9
Kalkunfilet
25
4,8
0,4
0
22,4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Total:
 
6,2
0,7
8,9
66,3
Aftensmad:
Mængde (g)
Protein (g)
Fedt (g)
Kulhydrat (g)
Energi (kcal)
Kyllingefilet
100
23
3
0
119
Pasta (Sojabønne) kogt
100
22
2
10
186
Pesto (Se opskrift)
20
1,87
10,4
1,33
106,33
Blandet salat
250
2,6
0,8
13,8
72,2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Total:
 
49,47
16,20
25,13
483,53
Mellemmåltid 3:
Mængde (g)
Protein (g)
Fedt (g)
Kulhydrat (g)
Energi (kcal)
Melon, honning
200
1,2
0,4
9
44,4
 
 
 
 
 
 
Total:
 
1,2
0,4
9
44,4
Samlet sum:
Mængde (g)
Protein (g)
Fedt (g)
Kulhydrat (g)
Energi (kcal)
 
 
111,12
38,40
114,93
1360,23

OPSKRIFT Sojabønne-fettuccine med kylling vendt i champignon, løg og rød pesto

Ingredienser:
100 g kylling
50 g rå sojabønne-fettuccine
75 g champignon
50 g løg

Pesto (Se opskrift længere nede på siden)

Sådan gør du:
Kylling, champignon og løg skæres i mindre stykker
Kylling steges på en pande ved middel varme, til det er gennemstegt
Sojabønne-fettuccine koges i 6-8 min
Champignon og løg svitses
Kylling, champignon og løb blandes sammen med pastaen
Vend pestoen i retten, og server den med en smule revet parmesan.



OPSKRIFT Pesto:

Ingredienser:
Ingrediens: Mængde (g) Protein (g) Kylhydrat (g) Fedt (g) Energi (kcal)
Soltørrede tomater 150 6,0 14,3 58,5 607,5
Olivenolie 75 0,0 0,0 75,0 675,0
Pinjekerner 20 4,8 2,8 10,2 122,2
Parmesanost, 32% 50 16,8 0,8 12,1 178,7
Hvidløg 7 0,4 2,3 0,0 11,4
Total 300 28,0 20,1 155,8 1594,7
Pr. serving 20 1,9 1,3 10,4 106,3

PLUS! 1 stor spsk hakket frisk basilikum! :-)

Sådan gør du:
Blend det hele i en stavblender til det har en jævn masse
Og så er du klar til at nyde en lille bid af himlen <3

Personlig erfaring er at pestoen bliver bedre efter et par timer på køl, og at den smager absolut fantastisk i op til 2 dage på køl (længere holdte den ikke) ;-)

- - - - - - - - - - - - - - - -

Det var så sidste gang jeg ville dele en dag fra kostplan med jer, fremadrettet vil jeg i stedet nøjes med at uploade opskrifter løbende, som jeg får dem prøvet af. Men du kan altid gå tilbage og finde hele 12 eksempler på hvordan et eksempel på en afbalanceret makronæringsfordeling kan se ud.

Husk at du kan følge med på min facebook-side: Lykke - kost & motion
Og på min instagram: SandraMaLykke

Så er du altid opdateret på hvornår der kommer nye ting på bloggen, eller hvis der er andet, som ikke lige når hele vejen til bloggen :-)

Velbekomme, Sandra

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Pulled chicken burger med Coleslaw

Pitabrød med fyld af spidskålssalat, grillspyd og tomatsalsa

2 skønne salater med spidskål