Kostplan - Yndlingsdag uge 12
Sojabønne-fettuccine = Jeg har fundet en ny "love of my life"!
Hvis du ikke har prøvet dette pasta-alternativ, som kan købes i supermarkederne, så synes jeg HELT KLART ( ! ) at du skulle springe ud i det!
Udover at smage helt fantastisk, så har de en næringsværdi der siger spar 2;
Pr 100g: 44 g protein, 4 g fedt og 20 g kulhydrat. I alt 324 kcal.
Det er da også derfor jeg vil dele en opskrift med netop dette lækre tilbehør i dag :)
OPSKRIFT Sojabønne-fettuccine med kylling vendt i champignon, løg og rød pesto
Ingredienser:
100 g kylling
50 g rå sojabønne-fettuccine
75 g champignon
50 g løg
Pesto (Se opskrift længere nede på siden)
Sådan gør du:
Kylling, champignon og løg skæres i mindre stykker
Kylling steges på en pande ved middel varme, til det er gennemstegt
Sojabønne-fettuccine koges i 6-8 min
Champignon og løg svitses
Kylling, champignon og løb blandes sammen med pastaen
Vend pestoen i retten, og server den med en smule revet parmesan.
OPSKRIFT Pesto:
Ingredienser:
PLUS! 1 stor spsk hakket frisk basilikum! :-)
Sådan gør du:
Blend det hele i en stavblender til det har en jævn masse
Og så er du klar til at nyde en lille bid af himlen <3
Personlig erfaring er at pestoen bliver bedre efter et par timer på køl, og at den smager absolut fantastisk i op til 2 dage på køl (længere holdte den ikke) ;-)
- - - - - - - - - - - - - - - -
Det var så sidste gang jeg ville dele en dag fra kostplan med jer, fremadrettet vil jeg i stedet nøjes med at uploade opskrifter løbende, som jeg får dem prøvet af. Men du kan altid gå tilbage og finde hele 12 eksempler på hvordan et eksempel på en afbalanceret makronæringsfordeling kan se ud.
Husk at du kan følge med på min facebook-side: Lykke - kost & motion
Og på min instagram: SandraMaLykke
Så er du altid opdateret på hvornår der kommer nye ting på bloggen, eller hvis der er andet, som ikke lige når hele vejen til bloggen :-)
Velbekomme, Sandra
Hvis du ikke har prøvet dette pasta-alternativ, som kan købes i supermarkederne, så synes jeg HELT KLART ( ! ) at du skulle springe ud i det!
Udover at smage helt fantastisk, så har de en næringsværdi der siger spar 2;
Pr 100g: 44 g protein, 4 g fedt og 20 g kulhydrat. I alt 324 kcal.
Det er da også derfor jeg vil dele en opskrift med netop dette lækre tilbehør i dag :)
Morgenmad:
|
Mængde (g)
|
Protein (g)
|
Fedt (g)
|
Kulhydrat (g)
|
Energi (kcal)
|
Cheasy 0,1 %
|
200
|
8,6
|
0,2
|
7,6
|
66,6
|
Havregryn
|
20
|
2,6
|
1,3
|
13,6
|
76,8
|
Cornflakes
|
20
|
1,4
|
0,2
|
16,6
|
73,4
|
Mandler
|
10
|
2,1
|
3,9
|
2,9
|
55,2
|
Total:
|
14,7
|
5,6
|
40,7
|
272
| |
Mellemmåltid 1:
|
Mængde
(g)
|
Protein
(g)
|
Fedt
(g)
|
Kulhydrat
(g)
|
Energi
(kcal)
|
Gulerod
|
100
|
0,7
|
0,4
|
8,8
|
41,6
|
Vindruer
|
150
|
0,75
|
0,6
|
3
|
97
|
Total:
|
1,45
|
1
|
11,8
|
138,6
| |
Frokost:
|
Mængde
(g)
|
Protein
(g)
|
Fedt
(g)
|
Kulhydrat
(g)
|
Energi
(kcal)
|
Kogt æg
|
2 stk
|
14
|
12,6
|
1,4
|
175
|
Gulerod
|
100
|
0,7
|
0,4
|
8,8
|
41,6
|
Rød peber
|
100
|
0,9
|
0,3
|
4,6
|
24,7
|
Agurk
|
75
|
0,5
|
0,1
|
1,6
|
9,1
|
Tunsalat (A38+løg)
|
100
|
22
|
1,1
|
3
|
105
|
Total:
|
38,1
|
14,5
|
19,4
|
355,4
| |
Mellemmåltid 2:
|
Mængde
(g)
|
Protein
(g)
|
Fedt
(g)
|
Kulhydrat
(g)
|
Energi
(kcal)
|
Knækbrød
|
35
|
1,4
|
0,3
|
8,9
|
43,9
|
Kalkunfilet
|
25
|
4,8
|
0,4
|
0
|
22,4
|
Total:
|
6,2
|
0,7
|
8,9
|
66,3
| |
Aftensmad:
|
Mængde
(g)
|
Protein
(g)
|
Fedt
(g)
|
Kulhydrat
(g)
|
Energi
(kcal)
|
Kyllingefilet
|
100
|
23
|
3
|
0
|
119
|
Pasta (Sojabønne) kogt
|
100
|
22
|
2
|
10
|
186
|
Pesto (Se opskrift)
|
20
|
1,87
|
10,4
|
1,33
|
106,33
|
Blandet salat
|
250
|
2,6
|
0,8
|
13,8
|
72,2
|
Total:
|
49,47
|
16,20
|
25,13
|
483,53
| |
Mellemmåltid
3:
|
Mængde (g)
|
Protein (g)
|
Fedt (g)
|
Kulhydrat (g)
|
Energi (kcal)
|
Melon, honning
|
200
|
1,2
|
0,4
|
9
|
44,4
|
Total:
|
1,2
|
0,4
|
9
|
44,4
| |
Samlet sum:
|
Mængde (g)
|
Protein (g)
|
Fedt (g)
|
Kulhydrat (g)
|
Energi (kcal)
|
111,12
|
38,40
|
114,93
|
1360,23
|
OPSKRIFT Sojabønne-fettuccine med kylling vendt i champignon, løg og rød pesto
Ingredienser:
100 g kylling
50 g rå sojabønne-fettuccine
75 g champignon
50 g løg
Pesto (Se opskrift længere nede på siden)
Sådan gør du:
Kylling, champignon og løg skæres i mindre stykker
Kylling steges på en pande ved middel varme, til det er gennemstegt
Sojabønne-fettuccine koges i 6-8 min
Champignon og løg svitses
Kylling, champignon og løb blandes sammen med pastaen
Vend pestoen i retten, og server den med en smule revet parmesan.
OPSKRIFT Pesto:
Ingredienser:
Ingrediens: | Mængde (g) | Protein (g) | Kylhydrat (g) | Fedt (g) | Energi (kcal) |
Soltørrede tomater | 150 | 6,0 | 14,3 | 58,5 | 607,5 |
Olivenolie | 75 | 0,0 | 0,0 | 75,0 | 675,0 |
Pinjekerner | 20 | 4,8 | 2,8 | 10,2 | 122,2 |
Parmesanost, 32% | 50 | 16,8 | 0,8 | 12,1 | 178,7 |
Hvidløg | 7 | 0,4 | 2,3 | 0,0 | 11,4 |
Total | 300 | 28,0 | 20,1 | 155,8 | 1594,7 |
Pr. serving | 20 | 1,9 | 1,3 | 10,4 | 106,3 |
PLUS! 1 stor spsk hakket frisk basilikum! :-)
Sådan gør du:
Blend det hele i en stavblender til det har en jævn masse
Og så er du klar til at nyde en lille bid af himlen <3
Personlig erfaring er at pestoen bliver bedre efter et par timer på køl, og at den smager absolut fantastisk i op til 2 dage på køl (længere holdte den ikke) ;-)
- - - - - - - - - - - - - - - -
Det var så sidste gang jeg ville dele en dag fra kostplan med jer, fremadrettet vil jeg i stedet nøjes med at uploade opskrifter løbende, som jeg får dem prøvet af. Men du kan altid gå tilbage og finde hele 12 eksempler på hvordan et eksempel på en afbalanceret makronæringsfordeling kan se ud.
Husk at du kan følge med på min facebook-side: Lykke - kost & motion
Og på min instagram: SandraMaLykke
Så er du altid opdateret på hvornår der kommer nye ting på bloggen, eller hvis der er andet, som ikke lige når hele vejen til bloggen :-)
Velbekomme, Sandra
Kommentarer
Send en kommentar