Kyllingelasagne med masse grønt

Jeg tænkte at netop denne opskrift på en nem og lækker kyllingelasagne, ville være lige noget for jer - den er nemlig dejlig nem, dejlig næringsrig og sidst men ikke mindst dejlig i smagen! :-D 


Det skal du bruge: 400 g hakket kylling, 2 dåser hakket tomat, 1 dåse tomatpure, 1 løg, ½ broccoli med stok, 2 rød peber, 400 g champignon, 2 gulerødder, 1 dåse kidneybønner i chili, 100 g hytteost, 4 lasagneplader, salt, peber, knust tørret chili og 10 friske basilikumblade.


Sådan gør du: Tænd ovnen på 180' varmluft. Hak grøntsagerne. Steg kyllingefarsen i en gryde med krydderier, til den er lige præcis færdigstegt. Tilsæt løg og champignon og steg til de er møre. Tilsæt hakket tomat og tomatpure og lad det simre et par minutter. Tilsæt de hakkede grøntsager og kidneybønnerne og lad det boble med, mens du klargør et ovnfast fad. Saml lasagnen med 1 lag kødsovs, 2 lasagneplader, 1 lag kødsovs 2 lasagneplader, 1 lag kødsovs. Slut af med hytteost på toppen og stil den i ovnen til lasagnepladerne er møre - ca. 25 min :-) Jeg håber du bliver vild med den :-) 
Herhjemme kommer den af og til på menuen i en kødsovs variant også :) 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

2 skønne salater med spidskål

Så mange måltider skal du spise om dagen ...

Salat med rød spidskål og asiatisk dressing