Spelt-mini-calzone. Perfekt til madpakken!
Ja, det er de altså! :-o <3
.... Og så smager de hammer godt!!!
.... Og så smager de hammer godt!!!
Det skal du bruge:
1 æg
25 g gær
1,5 dl mælk
200 g sigtet speltmel
100 g soltørrede tomater i olie
200 g fuldkornshvedemel
100 g rød pesto
Krydderi
Forslag til fyld:
Rød pesto
Frisk spinat
Kyllingestrimler
Revet mozzarella
Evt. andet grønt
Sådan gør du:
Lun mælken til ca. 37' og opløs gæren deri
Rør de resterende ingredienser i mælken og ælt dejen sammen
Stil dejen til hævning tildækket og lunt ca. 30 min.
Imens kan du klargøre det ønskede fyld :)
Del dejen i 12 lige store stykker
Rul hvert stykke ud til cirkler på ca. 10 cm i diameter - de må gerne være godt tynde
Fordel dit fyld på hver cirkel og luk den sammen ved at presse enderne sammen med en gaffel.
Pensl den med pisket æg, og bag den i ovnen 10-12 min ved 180' varmluft
Næringsindhold:
Ingrediens: | Mængde (g) | Protein (g) | Kulhydrat (g) | Fedt (g) | Energi (kcal) |
Hvedemel, fuldkorns | 200,0 | 18,0 | 151,2 | 1,0 | 685,8 |
Speltmel, øko, sigtet | 200,0 | 24,8 | 138,0 | 2,6 | 674,6 |
Skummetmælk | 100,0 | 3,5 | 4,8 | 0,1 | 34,1 |
Soltørrede tomater | 100,0 | 2,7 | 7,6 | 13,0 | 158,2 |
Pesto, rød. | 100,0 | 9,3 | 6,7 | 51,9 | 531,4 |
Total | 700,0 | 58,3 | 308,3 | 68,6 | 2084,1 |
Pr. serving (Ca. 60 g) | 58,3 | 4,9 | 25,7 | 5,7 | 173,7 |
Ingrediens: | Mængde (g) | Protein (g) | Kulhydrat (g) | Fedt (g) | Energi (kcal) |
Pesto, rød, hj.lavet | 150,0 | 14,0 | 10,1 | 77,9 | 797,1 |
Ost 30% | 50,0 | 14,0 | 2,5 | 15,0 | 201,0 |
Kyllingebryststrimler, kogt | 250,0 | 47,5 | 2,5 | 2,5 | 222,5 |
Spinat, frisk | 50,0 | 1,3 | 1,7 | 0,3 | 14,7 |
Æg | 50,0 | 3,5 | 0,4 | 3,2 | 43,8 |
Total: | 550,0 | 80,3 | 17,1 | 98,8 | 1279,0 |
Pr. serving (ca. 40 g) | 45,8 | 6,7 | 1,4 | 8,2 | 106,6 |
Mængde (g) | Protein (g) | Kulhydrat (g) | Fedt (g) | Energi (kcal) | |
Total pr serving (ca. 100 g) | 104,2 | 11,5 | 27,1 | 14,0 | 280,3 |
I dag var den en del af min madpakke, jeg nød den sammen med 4 gulerødder, 1 skåret rød peber, et stykke agurk, lidt vindruer og en saftig nektarin -
Mmmh.. Der var lidt til hver en krog af mine smagsløg :D
Kommentarer
Send en kommentar